Zápis z jednání stravovací komise
ze dne 11. 10. 2017
Za účasti:
za odbory: p. Dvořák, p. Rjabec, p. Průcha
vedení a.s.: pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Fučík
omluveni: p. Beneš, p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Krčmář, pí. Jenčíková
Program:
Informace a připomínky:
pí. Hadrávková
Vyhodnotila měsíc září 2017
Celkový počet teplých jídel 11825
Celkový počet mraženek 7872
Celkem 19697 /prům. na den 657
Procento stravovanosti za měsíc září 2017 48,53 %
pí. Hadrávková
- zaznamenala za měsíc září 2 pochvaly a 2 připomínky
- změna dodavatele zákusků je stále v řešení
Připomínky:
p. Rjabec
- připomínka k langoši ze dne 3. 10. 2017 – GTH vysvětlilo - langoš nebyl z polotovaru, již nebude zařazen do jídelníčku
- připomínka ke knedlíkům, poslední dobou jsou okraje nakyslé, vodnaté – GTH prověří
- dotaz na častější zařazení bramborových knedlíků do jídelníčku
- připomínka k mraženkám – absence drůbežího masa, většina jídel z vepřového masa. GTH do příští stravovací komise připraví porovnání kuřecího a vepřového masa v mraženkách za měsíc říjen 2017.
p. Dvořák
- dotaz na zařazení vegetariánských jídel do mraženek, dlouhodobá absence smaženého sýra v mražence – GTH se zaměří
- upozornil nedávat vařené brambory do mraženek
p. Průcha
- upozornil na stížnost od strávníka, který si v době výdeje oběda v 12:45 h. objednal celerový salát, bohužel ten byl již vyprodán a jako náhradní dostal šopský salát, který strávníka neuspokojil množstvím ani složením – pí. Hadrávková vysvětlila, že se strávníkovi snažili vyjít vstříc zeleninovým talířem, gramáž odpovídala dle smlouvy.
- dotaz na přidání okurky ke karbanátku – GTH se zaměří
- pochvala květákového mozečku ze dne 9. 10. 2017
Příští stravovací komise: 8. 11. 2017
V Tušimicích 11. 10. 2017
zapsala Průšová