Zápis z jednání stravovací komise

ze dne 11. 10. 2017

Za účasti:

za odbory: p. Dvořák, p. Rjabec, p. Průcha

vedení a.s.: pí. Průšová

za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Fučík

omluveni: p. Beneš, p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Krčmář, pí. Jenčíková

Program:

Informace a připomínky:

pí. Hadrávková

Vyhodnotila měsíc září 2017

Celkový počet teplých jídel                                           11825

Celkový počet mraženek                                               7872

Celkem                                                                       19697 /prům. na den 657

Procento stravovanosti za měsíc září 2017                48,53 %  

 

pí. Hadrávková

  • zaznamenala za měsíc září 2 pochvaly a 2 připomínky
  • změna dodavatele zákusků je stále v řešení

Připomínky:

p. Rjabec

  • připomínka k langoši ze dne 3. 10. 2017 – GTH vysvětlilo - langoš nebyl z polotovaru, již nebude zařazen do jídelníčku
  • připomínka ke knedlíkům, poslední dobou jsou okraje nakyslé, vodnaté – GTH prověří
  • dotaz na častější zařazení bramborových knedlíků do jídelníčku
  • připomínka k mraženkám – absence drůbežího masa, většina jídel z vepřového masa. GTH do příští stravovací komise připraví porovnání kuřecího a vepřového masa v mraženkách za měsíc říjen 2017.

p. Dvořák

  • dotaz na zařazení vegetariánských jídel do mraženek, dlouhodobá absence smaženého sýra v mražence – GTH se zaměří
  • upozornil nedávat vařené brambory do mraženek

p. Průcha

  • upozornil na stížnost od strávníka, který si v době výdeje oběda v 12:45 h. objednal celerový salát, bohužel ten byl již vyprodán a jako náhradní dostal šopský salát, který strávníka neuspokojil množstvím ani složením – pí. Hadrávková vysvětlila, že se strávníkovi snažili vyjít vstříc zeleninovým talířem, gramáž odpovídala dle smlouvy.
  • dotaz na přidání okurky ke karbanátku – GTH se zaměří
  • pochvala květákového mozečku ze dne 9. 10. 2017

 

Příští stravovací komise:  8. 11. 2017

 

 

V Tušimicích 11. 10. 2017

zapsala Průšová