Zápis z jednání stravovací komise
ze dne 11.1.2017
Za účasti:
za odbory: p. Dvořák, p. Průcha, p. Rjabec, p. Krčmář, p. Jenčíková
vedení a.s.: pí Karásková, pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, pí. Vitásková
omluveni: p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Beneš
Program:
Informace a připomínky:
pí. Hadrávková
Vyhodnotila měsíc prosinec 2016
Celkový počet teplých jídel 9203
Celkový počet mraženek 7499
Celkem 16702 /prům. na den 557
Procento stravovanosti za měsíc prosinec 2016 47,97 %
pí. Hadrávková
- zaměřila se na teplotu jídel a prohnuté tácy
Připomínky:
p. Rjabec
- Připomínka – teplota jídel občas kolísá
- Připomínka – zařadit do jídelníčku Ctiradův talíř
- Pochvala – maso v omáčkách měkké
pí. Jenčíková
- Připomínka – kolem 12 hod. nebyly k dispozici příbory, bude napraveno
p. Dvořák
- Dotaz na personální obsazení v jídelně v Březně – proč personál vytírá prostory a následně jde vydávat obědy, ke každé činnosti se převlékají, dodržují hygienu
- Připomínka – karbanátek s bramborem v mražence – příloha nahrazena chlebem
p. Průcha
- Stížnost na široké nudle s marinovanou krkovicí – maso bylo tuhé
- Stížnost na mraženou rýži – zapáchá a je zapařená, používá se rýže parboiled a po uvaření by se měla vydýchat
Příští stravovací komise: 8.2.2017
V Tušimicích 11.1.2017
Zapsala Průšová