Zápis z jednání stravovací komise

ze dne 11.1.2017

Za účasti:

za odbory:    p. Dvořák, p. Průcha, p. Rjabec, p. Krčmář, p. Jenčíková

vedení a.s.: pí Karásková, pí. Průšová

za GTH a.s.: pí. Hadrávková, pí. Vitásková

omluveni: p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Beneš

Program:

Informace a připomínky:

pí. Hadrávková

Vyhodnotila měsíc prosinec 2016

Celkový počet teplých jídel                                            9203

Celkový počet mraženek                                              7499

Celkem                                                                       16702 /prům. na den 557

Procento stravovanosti za měsíc prosinec 2016         47,97 %

pí. Hadrávková

  • zaměřila se na teplotu jídel a prohnuté tácy

Připomínky:

p. Rjabec

  • Připomínka – teplota jídel občas kolísá
  • Připomínka – zařadit do jídelníčku Ctiradův talíř
  • Pochvala – maso v omáčkách měkké

pí. Jenčíková

  • Připomínka – kolem 12 hod. nebyly k dispozici příbory, bude napraveno

p. Dvořák

  • Dotaz na personální obsazení v jídelně v Březně – proč personál vytírá prostory a následně jde vydávat obědy, ke každé činnosti se převlékají, dodržují hygienu
  • Připomínka – karbanátek s bramborem v mražence – příloha nahrazena chlebem

p. Průcha

  • Stížnost na široké nudle s marinovanou krkovicí – maso bylo tuhé
  • Stížnost na mraženou rýži – zapáchá a je zapařená, používá se rýže parboiled a po uvaření by se měla vydýchat

 

Příští stravovací komise:  8.2.2017

V Tušimicích 11.1.2017

Zapsala Průšová