Stravovací komise

zápis z jednání ze dne 8. 11. 2017

Přítomni:

za odbory: p. Dvořák, p. Rjabec, p. Průcha, pí. Jenčíková

vedení SD a.s.: pí. Průšová

za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Fučík, p. Beneš

Omluveni:

p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Krčmář

Informace:

Hodnocení - měsíc říjen 2017

Celkový počet teplých jídel                                          13 298

Celkový počet mraženek                                              8 332

Celkem                                                                       21 630 /prům. na den 698

Procento stravovanosti za měsíc říjen 2017                48,10 %  

pí. Hadrávková

  • zaznamenala za měsíc říjen 4 pochvaly a 3 připomínky
  • na dotaz z minulé SK doplnila informaci o podílu vepřového a kuřecího masa v MS – vepřové 50%, kuřecí 30%, zbytek hovězí, ryby, atd.

pí. Průšová

  • limit počtu odebraných mraženek je nastaven na 6ks/os. z důvodu vyzvedávání na víkendové šichty, p. Dvořák opomenul, že všichni zaměstnanci musí projít přes šatny kde se mraženky vydávají, tudíž nemusí čerpat mraženky na 3 dny dopředu. Limit odebrané MS v 1 dni bude znovu prodiskutován s vedením SD.

Připomínky:

p. Rjabec

  • teplota jídel stále kolísá – GTH kontroluje a nezaznamenalo žádné pochybení
  • absence slánek na stole v době oběda – GTH vysvětlilo, že slánky jsou zaměstnanci odcizovány a dochází k průběžnému doplňování
  • připomínka k čistotě příborů, matné fleky z myčky – nelze ovlivnit, způsobeno kvalitou příborů
  • připomínka k velikosti talířů, omáčky v předepsané gramáži se na ně nevejdou – nutno požádat SD o doplnění větších talířů
  • dotaz na chlebíčky v doplňkovém prodeji – GTH nyní prodává chlebíčky pouze na objednání

p. Dvořák

  • návrh na odebírání max. 2 ks jednoho druhu mraženek na osobu – projedná vedení SD
  • apeloval nedávat vařené brambory do mraženek

pí. Jenčíková

  • bez připomínek

p. Průcha

  • dotaz na zahušťování omáček, některé druhý den změní zcela konzistenci – GTH vysvětlilo, že zahušťují moukou

 

Příští stravovací komise:  6. 12. 2017