Stravovací komise
zápis z jednání ze dne 8. 11. 2017
Přítomni:
za odbory: p. Dvořák, p. Rjabec, p. Průcha, pí. Jenčíková
vedení SD a.s.: pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Fučík, p. Beneš
Omluveni:
p. Ulrich, ing. Dubiczki, p. Krčmář
Informace:
Hodnocení - měsíc říjen 2017
Celkový počet teplých jídel 13 298
Celkový počet mraženek 8 332
Celkem 21 630 /prům. na den 698
Procento stravovanosti za měsíc říjen 2017 48,10 %
pí. Hadrávková
- zaznamenala za měsíc říjen 4 pochvaly a 3 připomínky
- na dotaz z minulé SK doplnila informaci o podílu vepřového a kuřecího masa v MS – vepřové 50%, kuřecí 30%, zbytek hovězí, ryby, atd.
pí. Průšová
- limit počtu odebraných mraženek je nastaven na 6ks/os. z důvodu vyzvedávání na víkendové šichty, p. Dvořák opomenul, že všichni zaměstnanci musí projít přes šatny kde se mraženky vydávají, tudíž nemusí čerpat mraženky na 3 dny dopředu. Limit odebrané MS v 1 dni bude znovu prodiskutován s vedením SD.
Připomínky:
p. Rjabec
- teplota jídel stále kolísá – GTH kontroluje a nezaznamenalo žádné pochybení
- absence slánek na stole v době oběda – GTH vysvětlilo, že slánky jsou zaměstnanci odcizovány a dochází k průběžnému doplňování
- připomínka k čistotě příborů, matné fleky z myčky – nelze ovlivnit, způsobeno kvalitou příborů
- připomínka k velikosti talířů, omáčky v předepsané gramáži se na ně nevejdou – nutno požádat SD o doplnění větších talířů
- dotaz na chlebíčky v doplňkovém prodeji – GTH nyní prodává chlebíčky pouze na objednání
p. Dvořák
- návrh na odebírání max. 2 ks jednoho druhu mraženek na osobu – projedná vedení SD
- apeloval nedávat vařené brambory do mraženek
pí. Jenčíková
- bez připomínek
p. Průcha
- dotaz na zahušťování omáček, některé druhý den změní zcela konzistenci – GTH vysvětlilo, že zahušťují moukou
Příští stravovací komise: 6. 12. 2017