Zápis z jednání stravovací komise
ze dne 8.3.2017
Za účasti:
za odbory: p. Dvořák, p. Rjabec, p. Krčmář, pí. Jenčíková
vedení a.s.: pí Karásková, pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Beneš
omluveni: p. Ulrich, ing. Dubiczki
Program:
Informace a připomínky:
pí. Hadrávková
Vyhodnotila měsíc únor 2017
Celkový počet teplých jídel 11558
Celkový počet mraženek 8614
Celkem 20172 /prům. na den 720
Procento stravovanosti za měsíc únor 2017 49,48 %
pí. Hadrávková
- zaznamenala za měsíc únor 2 stížnosti a 2 pochvaly
- na měsíc duben plánují akce „Jaro v kuchyni“ a „Maďarská kuchyně“
Připomínky:
pí. Průšová
- Informace – dne 3.3.2017 byla provedena kontrola jídel v hl. jídelně DNT, kontrolováno bylo Menu 1-5 + polévka včetně kontrolního vážení masa. Byl zaznamenán nepatrný rozdíl ve váhovém podílu masa a horší kvalita brambor.
p. Rjabec
- Připomínka – chuť a konzistence brambor – bude změněn dodavatel
- Připomínka – vyšší ceny doplňkového prodeje – bylo vysvětleno
- Připomínka - nedostatek výběru z příloh v mraženkách ve výdejnách ZUL – pí. Hadrávková osobně zkontrolovala a bylo ujištěno, že je zde na výběr ze všech příloh
- Dotaz zda by součástí mraženky mohla být i polévka – zváží se do budoucna, není obsaženo v současné smlouvě
pí. Jenčíková
- Připomínka – chuť a konzistence brambor – viz výše
p. Dvořák
- Připomínka – chléb v mražence občas tvrdší
- Připomínka – poměr šodó k buchtičkám v mražence – bude převáženo a zkontrolováno po tepelné úpravě
p. Průcha
- Připomínka – v kantýně hl. jídelny DNT vyšší ceny jídel v doplňkovém prodeji
- Připomínka – malý sortiment v bufetu hl. jídelny DNT – bylo vysvětleno, že se doobjednávalo z důvodu nemoci odpovědné zaměstnankyně
- Připomínka – zda by nešel přemístit výdej polévek, malý prostor při výdeji obědů – bude zváženo
- Připomínka – málo „zdravých“ jídel v mraženkách
Příští stravovací komise: 12. 4. 2017
V Tušimicích 8.3.2017
Zapsala Průšová