06.11.2019
Stravovací komise
zápis z jednání ze dne 6.11. 2019
Přítomni:
za odbory: p. Krčmář, p. Průchap. Dvořák
za SD a.s.: pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, Ing. Beneš
Omluveni:
p. Ulrich, Ing. Hodová, p. Rjabec, p. Ernst
Informace:
Hodnocení – měsíc říjen 2019
Celkový počet teplých jídel 14 594
Celkový počet mraženek 7 236
Celkem 21 830/prům. na den 704
Procento stravovanosti za měsíc říjen 2019 49,71 %
pí. Hadrávková
- zaznamenala za měsíc říjen 2 pochvaly a 1 připomínku. Připomínka byla k vypnutému rádiu v hlavní jídelně DNT.
Marketingová akce – říjen:
NĚMECKÁ KUCHYNĚ
Připomínky:
p. Dvořák
- pochvala zástupu výdejčí mraženek na Březně
- pochvala mraženky Buřty na pivě, požadavek k častějšímu zařazení do výběru – GTH se zaměří
- pochvala za zlepšení výběru mraženek na Březně
p. Průcha
- dotaz na proběhlou anketu – pí Průšová vysvětlila, že anketa nebyla ze strany GTH nýbrž ze strany vedení SD a.s. Výsledky ankety jsou rozvěšeny v prostorách vestibulu hl. jídelny, ve vestibulu šaten a na Březně taktéž.
p. Krčmář
- bez připomínek
pí. Průšová
- připomínka k chladnějšímu jídlu ze dne 8.10., konkrétně Zapečené francouzské brambory – GTH doporučuje řešit ihned na místě
- dotaz na recepturu Chilli con carne, které bylo v menu 4.11. – GTH vysvětlilo
Příští stravovací komise: 11.12.2019
V Tušimicích 6.11. 2019
zapsala Průšová Daniela