06.11.2019

Stravovací komise

zápis z jednání ze dne 6.11. 2019

 

Přítomni:

za odbory: p. Krčmář, p. Průchap. Dvořák

za SD a.s.: pí. Průšová

za GTH a.s.: pí. Hadrávková, Ing. Beneš

 

Omluveni:

p. Ulrich, Ing. Hodová, p. Rjabec, p. Ernst

 

Informace:

Hodnocení – měsíc říjen 2019

Celkový počet teplých jídel                                          14 594

Celkový počet mraženek                                               7 236

Celkem                                                                       21 830/prům. na den 704

Procento stravovanosti za měsíc říjen 2019               49,71 %

 

pí. Hadrávková

  • zaznamenala za měsíc říjen 2 pochvaly a 1 připomínku. Připomínka byla k vypnutému rádiu v hlavní jídelně DNT.

 

Marketingová akce – říjen:

NĚMECKÁ KUCHYNĚ

Připomínky:

p. Dvořák

  • pochvala zástupu výdejčí mraženek na Březně
  • pochvala mraženky Buřty na pivě, požadavek k častějšímu zařazení do výběru – GTH se zaměří
  • pochvala za zlepšení výběru mraženek na Březně

p. Průcha

  • dotaz na proběhlou anketu – pí Průšová vysvětlila, že anketa nebyla ze strany GTH nýbrž ze strany vedení SD a.s. Výsledky ankety jsou rozvěšeny v prostorách vestibulu hl. jídelny, ve vestibulu šaten a na Březně taktéž.

p. Krčmář

  • bez připomínek

pí. Průšová

  • připomínka k chladnějšímu jídlu ze dne 8.10., konkrétně Zapečené francouzské brambory – GTH doporučuje řešit ihned na místě
  • dotaz na recepturu Chilli con carne, které bylo v menu 4.11. – GTH vysvětlilo

 

Příští stravovací komise: 11.12.2019

 

 

 

V Tušimicích 6.11. 2019

zapsala Průšová Daniela