Zápis z jednání stravovací komise
ze dne 6. 9. 2017
Za účasti:
za odbory: p. Krčmář, p. Dvořák, p. Rjabec, pí. Jenčíková, p. Průcha
vedení a.s.: pí. Průšová
za GTH a.s.: pí. Hadrávková, p. Beneš, p. Smetana
omluveni: p. Ulrich, ing. Dubiczki
Program:
Informace a připomínky:
pí. Hadrávková
Vyhodnotila měsíce červen – srpen 2017
Celkový počet teplých jídel 36357
Celkový počet mraženek 16844
Celkem 53201 /prům. na den 578
Procento stravovanosti za měsíc červen-srpen 2017 50,42%
pí. Hadrávková
- zaznamenala za měsíce červen-srpen 11 pochval a 2 připomínky
- na základě opakovaných připomínek k bramborám a zákuskům změní GTH dodavatele
Připomínky:
p. Dvořák
- připomínka k mraženkám – většina jídel s knedlíkem, malý výběr ostatních příloh
- upozornil nedávat vařené brambory do mraženek
- dotaz na obložené pletýnky vlastní výroby – bylo vysvětleno, že budou opět v nabídce až se paní, která je dělá, uzdraví.
- dotaz na rýži v mraženkách, zdá se pokaždé jiná – vysvětleno, že rýže je používaná pořád stejná a to parboiled
p. Průcha
- dotaz na polévky k mraženkám – musí být vyžádáno
- připomínka k bramborám – nedovařené
- dotaz na zařazení více drůbežího masa do mraženek a méně knedlíků, větší výběr ostatních příloh
p. Rjabec
- připomínka k mraženkám – většina jídel s knedlíkem, malý výběr ostatních příloh, absence drůbežího masa, většina jídel z vepřového masa
- připomínka k neustálé kolísavosti teploty jídel – GTH se zaměří
- připomínka k bramborám – nechutnají
- dotaz, zda by ke koprové omáčce mohlo být na výběr i vařené vejce – GTH zařídí
- pochvala za vařené koleno z menu 6 ze dne 5. 9. 2017
pí. Jenčíková
- připomínka k malému množství zeleninových salátů v době výdeje obědů – GTH vysvětlilo, že musí být na výběr tři, pohlídají doplňování
- připomínka k bramborám, opakovaně studené – GTH se zaměří
p. Krčmář
- připomínka k zařazení řízků do poledního menu v běžném pracovním týdnu – za posledních několik týdnů byly řízky pouze v sobotu – GTH ohlídá a zařadí
pí. Průšová
- informace o provedených kontrolách v hl. jídelně DNT – „Kontrola spotřebních lhůt, skladování potravin a zásobení kantýny“ a „Kontrolní vážení teplé stravy z menu dle jídelníčku a kontrolní měření teplot“ – kontroly dopadly bez pochybení
- připomínka k zákusku zakoupenému minulý týden, byl uvnitř zmrzlý – GTH přikládá pochybení na stranu dodavatele
- připomínka k bramborám – někdy převařené, někdy zapáchají – GTH změní dodavatele
Příští stravovací komise: 11. 10. 2017
V Tušimicích 6. 9. 2017
zapsala Průšová